Prekių nėra
Nauja prekė
TIENS „Beauty Duo“ – tai kinų žolininkystės, mokslo, unikalios praktinės patirties ir patentuotų technologijų sintezė. Unikalus vitaminų, mikroelementų, žaliosios arbatos ekstrakto ir nakvišų aliejaus derinys ne tik teigiamai veikia išvaizdą, bet ir apsaugo mūsų ląsteles nuo oksidacinio streso.
10 Prekės
Turime
Pirkdami šią prekę galite gauti iki 3 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 3 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,30 Eur.
30 kapsulių
Graži oda atskleidžia jūsų sveikatą ir gerą savijautą.
Grynasis kiekis: 18,66 g (30 kapsulių x 0,62 g)
Sudedamosios dalys: dvimetės nakvišos (Oenothera biennis L.) sėklų aliejus (9 % gama linoleno rūgšties); kapsulės apvalkalas – hidroksipropilmetilceliuliozė; chlorelės (Chlorella vulgaris) milteliai; L-askorbo rūgštis; lipnumą reguliuojančios medžiagos: riebalų rūgščių magnio druskos, silicio dioksidas; cinko oksidas; DL-alfa- tokoferolis; piridoksino hidrochloridas; vario gliukonatas; kininio arbatmedžio (Camellia sinensis) lapų ekstraktas (40 % polifenolų); kapsulės dažiklis – titano dioksidas, chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai; D-biotinas.
Nakvišos eterinis aliejus yra pagrindinė šio maisto papildo sudedamoji dalis, kurioje gausu gama linoleno rūgšties (GLA), priklausančios omega–6 riebalų rūgščių grupei. Abi šios rūgštys yra būtinos tinkamam mūsų organizmo funkcionavimui.
Maiste esantys riebalai yra labiausiai koncentruotas ne tik energijos, bet ir riebaluose tirpių vitaminų (A, D, E, K) ir polinesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis. Šios egzogeninės riebalų rūgštys yra vadinamos nepakeičiamomis riebalų rūgštimis, nes jos negali būti sintetinamos žmogaus organizme, tačiau turi būti gaunamos su maistu, priešingai nei endogeninės rūgštys.
GLA natūraliai atsiranda kai kurių augalinių aliejų riebalų rūgščių frakcijoje, įskaitant nakvišų aliejų, agurklių aliejų, juodųjų serbentų ir kanapių sėklų aliejų. GLA nakvišų aliejuje yra yra 8–15% viso riebalų rūgščių kiekio; agurklių sėklų aliejuje jo yra 18–25%, o juodųjų serbentų sėklų aliejuje – 12–18%.
Kai kuriuose grybuose taip pat yra nedidelis kiekis GLA. Žmogaus organizme jis gaminamas minimaliais kiekiais ir susidaro iš linoleno rūgšties kaip galutinis metabolitas fermentų, tokių kaip delta-5 ir delta-6 desaturazė, pavidalu.
GLA susidarymas priklauso ne tik nuo fermentų. Jos susidarymą gali paskatinti cinkas, vitaminai B3, B6, C ir E bei magnis. Tačiau jį slopina išoriniai veiksniai, tokie kaip amžius, kavos ir alkoholio vartojimas, sumažėjęs insulino kiekis, sočiųjų transriebalų rūgščių vartojimas ir per didelis paprastųjų cukrų (gliukozės, fruktozės) vartojimas, mažai riebalų turinčios dietos, baltymų trūkumas maiste, hipotirozė ir padidėjęs gliukokortikoidų kiekis. Todėl labai svarbu mitybą papildyti būtinomis maistinėmis medžiagomis.
Omega-6 riebalų rūgštys (dar vadinamos n-6 arba ω-6 riebalų rūgštimis) yra nesočiosios riebalų rūgštys, kurių paskutinis dvigubas ryšys prijungtas prie šeštojo angliavandenilių grandinės anglies atomo. Acetilglicerolių pavidalu omega-6 riebalų rūgštys yra nepakeičiamos riebalų rūgštys, o tai reiškia, kad žmogaus organizmas jų negali sintetinti ir jos turi būti gaunamos iš maisto normaliam organizmo funkcionavimui užtikrinti.
Gryna chlorelė yra vitaminų ir mikroelementų šaltinis. Ji suteikia organizmui vitaminų B, vitaminų A, C ir E, aminorūgščių, chlorofilo, omega-3 riebalų rūgščių ir nukleorūgščių. Joje taip pat yra daugybė mineralų: geležies, kalcio, kalio, magnio, cinko, mangano, fosforo, seleno ir jodo. Chlorelėje taip pat gausu antioksidantų, todėl ji pasižymi antioksidaciniu poveikiu.
Antioksidantai, esantys žaliosios arbatos katechinuose, ypač epigalokatechino galatas (EGCG), kuris yra vienas stipriausių natūralių antioksidantų, maitina odą ir organizmo ląsteles.
Antioksidantai veikia kartu su šiuose maisto papilduose esančiais vitaminais ir mineralais: vitaminu E, C, biotinu, vitaminu B6, cinku ir variu.